måndag 22 juni 2015

Pysselhörna

Under flera år ville jag få upp hyllor ovanför sybordet men jag tappar sugen när det kommer till att borra o mäta etc så en helg i april lånade jag in storasyster o svåger som kom väl lastade med borrmskn, skruvdragare o massor av skruv etc o hjälpte mig att bygga min hyllvägg för småförvaring.

En dag innan plockadd jag undan..


Sedan skred dom till verket o jag gick ut i köket o förberedde fika istället. Bra arbetsfördelning


Känner mig nöjd med resultatet.

5 kommentarer:

 1. Fin pysselhörna
  Ha en fin kväll!
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken härlig hörna! Jag förstår att du är nöjd.

  SvaraRadera
 3. Hej Pia, och tack för din kommentar i min blogg! (Om att gjuta och måla betong). Ursäkta det sena svaret, har vart på semester :)

  Till dessa använde jag använt vanlig akrylfärg, blir kanske inte så jättehållbart men funkar till mindre grejer som ex. ljuslyktor. Vill man ha en tåligare yta ska man nog ha en annan färg, eller kanske spraya med klarlack över.

  Sorry, men har inget jättebra svar, du får läsa dig fram om olika färger vad de är till för, det brukar stå om de funkar för utomhusbruk på förpackningen.

  Vad härligt att få upp lite hyllor, jag får också en massa idéer om vad jag vill göra hemma, men sedan när det kommer till att faktiskt GÖRA det, borra skruva o.s.v. så känns det väldigt jobbigt och så blir det inget av :P Skönt att få hjälp! Och fint blev det :)

  SvaraRadera
 4. Hej, du har vunnit väskan i mitt Give Away, så om du skickar mej dina adressuppgifter till lappeklipp@hotmail.com så kommer väskan på posten.
  Hälsningar Lappeklipp

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera